Invoicery Business
Outsourcing av lönehantering

En kompletterande löneadministration

Kostnadseffektiv och smidig lösning för att hantera extrapersonal som jobbar lite då och då

 

ff_with&without_illustration_945_445

Vad kan Invoicery Business hjälpa till med?

Vi minskar era administrativa insatser kring hantering av anställningsavtal, lägga upp medarbetare i HR- och lönesystem samt betalning av lön och skatter, lite som outsourcing av lönehanteringen. Samtidigt säkerställer vi att era medarbetare är rätt försäkrade och har sjyssta villkor – vi tar arbetsgivaransvaret. Ett sätt att outsourca det som tar mycket tid för er.

Oavsett hur många medarbetare som berörts under en månad, gör vi det enkelt och smidigt för er genom att sammanställa allt på en faktura.

Era medarbetare får via Invoicery Business:

• en enkel och trygg tillvaro, samt personlig service, stöd och råd av erfaren personal
• en heltäckande försäkring, motsvarande kollektivavtalsnivå
• säkerställda och schyssta arbetsvillkor

 

Anpassat efter era behov

Corporate

”Traditionella företag”

Medelstora till stora företag ofta med fler än 100 anställda. Löneadministrationen sköts oftast av egen ekonomiavdelning och löneavdelning.

Behov
Hjälp med lönehantering, dvs hantering av att upprätta anställningsavtal, lägga upp medarbetare i HR- och lönesystem samt betalning av lön och skatter. Detta kräver rätt mycket administration från en redan rätt så ofta belastad ekonomi- och löneavdelning.

Lösning
Invoicery Business tar helt enkelt över löneadministrationen av extrapersonal som jobbar lite då och då. Dvs vi ansvarar för administration av löner, skatter, sociala avgifter, sjuklöner, semesterersättningar och pensioner. Vi sammanställer samtliga lönekostnader på en faktura till er till ett fast pris.

 

Startups”Startup”

Mindre företag i en tillväxtfas som ofta saknar möjlighet att anställa alla resurser som man behöver. Löneadministrationen sköts oftast av extern redovisningsbyrå eller inhyrd ekonomiresurs.

Behov
Söker ett sätt att hantera sitt behov av resurser i sin tillväxtresa. Ofta stora variationer i behov såsom kompetens och antal.  Personal på kortare uppdrag vid ”toppar”.

Lösning
Invoicery Business tar helt enkelt över löneadministrationen av extrapersonal som jobbar lite då och då. Dvs vi ansvarar för administration av löner, skatter, sociala avgifter, sjuklöner, semesterersättningar och pensioner. Vi sammanställer samtliga lönekostnader på en faktura till er.

 

Plattform

”Plattformsbolag”

Företag som bygger och erbjuder tjänster till B2B och/eller B2C. Ofta erbjudes tjänsten via en IT-plattform. Löneadministrationen sköts oftast av bemanning- eller egenanställningsföretag.

Behov
Söker en partner som kan hantera anställningar och löneutbetalningar, ofta via integrationer mellan Plattformsbolaget och partnern.

Lösning
Invoicery Business tillhandahåller en kostnadseffektiv och smidig lösning som lätt kan integreras med plattformsbolaget. Lösningen hanterar extrapersonal och löneutbetalningar som jobbar lite då och då inom många olika kompetensområden.

 

Har du frågor om våra företagstjänster? Kontakta oss

Hannes Sandberg

Företagssäljare

0760-01 26 96

hannes.sandberg@frilansfinans.se

Mats Ottosson

Företagssäljare

0733-21 14 04

mats.ottosson@frilansfinans.se

Sara Ottosson

Företagssäljare

0760-01 26 90

sara.ottosson@frilansfinans.se

Kundcase

 • NEP Sweden

  “1999 tog vi ett strategiskt beslut att alla som arbetar på frilansbasis hos oss ska fakturera via egenanställningsbolag eller ha eget. Nu kan vi snabbt och enkelt rekrytera personal som direkt kan komma igång och arbeta.”
  - Rikard Troell Norén, VD, NEP Sweden

 • Urb-it

  ”Samarbetet med Invoicery Business ger oss möjlighet att fokusera på vår kärnverksamhet. Det är tryggt, vi vet att alla urbers får sina pengar samt att skatt och arbetsgivaravgifter betalas in.”
  - Per Thille, COO, urb-it

 • Bonnierförlagen

  “Jag ser bara fördelar med egenanställningsformen. Våra uppdragstagare kan få sina pengar redan nästa dag och vi har effektiviserat vår verksamhet. Det är enkelt och flexibelt.”
  - Marianne Nilsson, Chef Redovisning & Royalty, Bonnierförlagen

Varför välja oss?

Vi tar fullt arbetsgivaransvar

Vi förenklar löneadministrationen

Vi erbjuder en trygg och flexibel lösning

Dina medarbetare får:

En dedikerad löneadministratör

En professionell HR-kontakt

Schyssta arbetsvillkor