Förmånliga rabatter med SJ

Vi vet att många av er som egenanställda reser mycket med tåg. Därför är det med glädje vi nu kan presentera SJ som samarbetspartner hos Frilans Finans Network.

SJ erbjuder dig förmånliga rabatter på alla sträckor inom Sverige och Norden om du bokar din resa via bokningsformuläret nedan. Tillsammans hjälps vi alla åt att bidra till en bättre miljö genom att resa med tåg! Alla resor med våra tåg är märkta med Bra Miljöval. Avtalet med SJ är baserat på volym, så den rabatt man får avgörs av volymen bokningar från Frilans Finans.

Hur gör jag avdrag för min resa med SJ?

Om du vill lägga in din resa som ett avdrag i ditt fakturerade arbete går det bra. Klicka på ”lägg till avdrag” i faktura del två i fakturaverktyget. Skicka sedan kvittot till avdrag@frilansfinans.se eller till: Frilans Finans, Dag Hammarskjölds väg 13. 752 37 Uppsala

När du lägger in dina avdrag i fakturaverktyget skriver du in totala beloppet på kvittot du får av SJ i rutan ”Mata in belopp inkl. moms här”. Momsen på resor i Sverige är 6%. När avdraget är inlagt noterar du LevID som du fått då du lagt in avdraget för resan. LevID ska du sedan skriva i rubrikraden då du mejlar in ditt kvitto till oss eller på baksidan av kvittot om du skickar in det med post. När Frilans Finans har mottagit ditt kvitto så kommer det kontrolleras och ditt avdrag betalas ut ca 1 vecka efter att din lön utbetalas.