Under hösten är

Frilans Finans stolt sponsor av
Framgångspodden med Alexander Pärleros!

Med fler än 500 000 lyssningar varje vecka är Framgångspodden en av Sveriges största intervjupoddar inom näringslivskategorin. I varje avsnitt får lyssnaren ta del av inspirerande människors resor från hur allt började till idag.

Men vad är egentligen framgång? Ett svar kan vara att göra det man brinner för, att våga ta det där klivet och göra sin grej. Men för många kan det administrativa arbetet ett eget företag innebär kännas betungande. Då kan Frilans Finans och egenanställning agera möjliggörare.

 

 

Stephen Schad, VD och grundare

I fjärde avsnittet av Framgångskvarten träffar Alexander Pärleros Frilans Finans grundare och VD Stephen Schad. Hör Stephens inspirerande berättelse om hur det som började med att hjälpa bandkollegor med fakturering på 90-talet till att senare bli Sveriges ledande egenanställningsföretag Frilans Finans.

 

 

Jerry Danes, close-up magiker

I tredje avsnittet av Framgångskvarten med Alexander Pärleros träffar vi close-up magikern Jerry Danes. Låt dig inspireras av Jerry häftiga resa som började redan i tidig ålder med hans intresse för korttrick och magi, något som senare resulterade i en karriär som magiker.

 

 

Maria Dufva Kriminolog, författare och föreläsare

I andra avsnittet av mikroserien Framgångskvarten med Alexander Pärleros får vi träffa kriminologen, författaren och föreläsaren Maria Dufva. Maria delar med sig av hur hon vågade ta klivet och lämna sin trygga heltidstjänst hos polismyndigheten för att istället följa sin dröm om att driva eget som föreläsare. Låt dig inspireras av hennes story!

 

 

Chrystelle Eriksberger Influencer, modell och DJ

Möt Chrystelle Eriksberger i första avsnittet av mikroserien Framgångskvarten med Alexander Parleros. Chrystelle är förutom kundansvarig på en influencer marketing-byrå även Influencer själv, modell, DJ… och ja, det stannar inte där – hon har många roliga hobbys som hon nu tar betalt för. Låt dig inspireras av Chystelles historia.