Bli en del av vår organisation

Lediga tjänster vid Frilans Finans

Vi är en organisation på 35 personer vars kultur genomsyras av viljan att hjälpa varandra och våra egenanställda. Vi får energi från våra egenanställda och den nytta vår verksamhet skapar, för dem och för samhället. Ta en titt på våra lediga tjänster eller kom in med en spontanansökan.

Jobb

Marknadsansvarig digitala kanaler – vikariat 9 månader

Vill du vara med och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar?

Som Marknadsansvarig digitala kanaler ingår du i marknadsteamet tillsammans med Marknadschef och Content producer. Vår huvuduppgift är utveckla Frilans Finans varumärke och skapa fortsatt tillväxt för organisationen genom marknadsaktiviteter och kommunikation i egna, förtjänta och betalda kanaler.

Ditt primära ansvarsområde är att strategiskt och operativt utveckla, implementera och utvärdera våra aktiviteter i digitala (framför allt köpt) media. Ibland har du hjälp av externa byråer, men ofta gör du arbetet själv. Vi är ett litet team som arbetar tillsammans och hjälper varandra. Du blir därför delaktig i det mesta vi gör, från strategiskt utvecklingsarbete till att skapa samarbeten och genomföra events.

Läs mer om tjänsten

Jobb

Full-stack (PHP & Javascript) utvecklare sökes

Brinner du för utveckling och har ett stort tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst!

På Frilans Finans arbetar vi huvudsakligen, men inte uteslutande, med PHP (Laravel), JavaScript (Vue.js, React.js) och MySQL. Det viktigaste för oss att du som utvecklare är nyfiken och hungrig på att lära dig mer.

Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer om tjänsten

Spontanansökan

Skicka din spontanansökan via formuläret nedan eller till jobb@frilansfinans.se om du är intresserad av att jobba tillsammans med vårt härliga gäng. Skriv vilken position du tänker dig och information om dig som du tänker är intressant för oss.

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange en e-postadress

Du måste skriva ett meddelande

Du måste ladda upp en fil

Lägg till fil

Du måste godkänna

Tack för ditt mail! Vi återkommer inom kort.

Något gick fel. Var god försök igen senare.