SÖK TJÄNSTEN SOM

Full-stack (PHP & Javascript) utvecklare

Brinner du för utveckling och har ett stort tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst!

På Frilans Finans arbetar vi huvudsakligen, men inte uteslutande, med PHP (Laravel), JavaScript (Vue.js, React.js) och MySQL. Det viktigaste för oss att du som utvecklare är nyfiken och hungrig på att lära dig mer.

Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv, samtidigt som du vill ge användarna en upplevelse utöver det vanliga.

 

Tjänsten

Du kommer behöva sätta dig in i de legala och ekonomiska aspekterna av egenanställning för att effektivt kunna kommunicera kring krav och bör därför känna detta som en positiv utmaning. Vi ser att du har ett stort intresse för finansiella lösningar/system och kanske till och med arbetet med detta tidigare.

Du kommer att ingå i ett team där du får arbeta med kravanalys och innovation i samarbete med produktägare. Du kommer att arbeta med både framtagandet av nya funktioner och erbjudanden samt vidareutvecklandet av existerande system.

Som utvecklare på Frilans Finans har du möjligheten att jobba med hela stacken, från vad våra användare ser till att automatisera arbetsflöden bakom kulisserna. Du kommer även vara delaktig i att vidareutveckla utvecklingsprocesser, driftsarkitektur, continuous delivery, och andra delar som inte direkt är kopplade till kundkrav utan mer förmågan att leverera med hög kvalitet.

 

Meriterande

● Ett github-konto med intressanta projekt

● Erfarenhet av API-utveckling

● Erfarenhet av något modernt frontend-ramverk, såsom react, angular eller vue

● Erfarenhet av testning

Tillsammans med teamet har du stor frihet, och ansvar, att leverera bästa lösningen!

 

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare/Programmerare, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

 

Kompetenser

JavaScript, programmeringsspråk (Krav), PHP, programmeringsspråk (Krav), HTML, programmeringsspråk (Krav), CSS, programmeringsspråk (Krav)

 

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Meriterande)

 

Start

Anställningsdatum sker efter överenskommelse

 

Omfattning

Heltid. Provanställning tillämpas.

 

Geografisk placering

Tjänsten är placerad på Frilans Finans huvudkontor i Uppsala.

 

Välkommen med din ansökan

Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via formuläret nedan eller direkt till mikael.westoo@frilansfinans.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Frilans Finans

Sedan starten 1999 har vi hjälpt fler än 65 000 egenanställda att fakturera utan eget företag. Genom egenanställning kan man till exempel ta betalt för arbete som utförs vid sidan av sitt ordinarie jobb, testa en affärsidé eller bedriva verksamhet utan att behöva lägga energi på administration och pappersarbete – man gör bara sin grej!

2018 omsatte vi ca 1 000 mkr men vi är fortfarande en familjär organisation med 45 stationär medarbetare. Beslutsvägarna är korta och avstånden mellan avdelningarna likaså. För att trivas hos oss behöver man därför vara prestigelös och gilla samarbete.

Vår organisationskultur genomsyras av viljan att hjälpa varandra och våra egenanställda och vi får energi från våra egenanställda och den nytta vår verksamhet skapar, för dem och för samhället. I Sverige, där vi är marknadsledande, börjar egenanställningen bli allt mer etablerad. I Norge börjar hjulen snurra allt snabbare och i Frankrike är vi på väg upp ur startblocken. Vår resa har börjat.

Skicka in din ansökan

Här kan du skicka in din ansökan till jobbet som full-stack utvecklare.

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange en e-postadress

Du måste skriva ett meddelande

Du måste ladda upp en fil

Lägg till fil

Du måste godkänna

Tack för ditt mail! Vi återkommer inom kort.

Något gick fel. Var god försök igen senare.

Arbeta med oss

Se fler lediga tjänster vid oss på Frilans Finans

Gå till lediga tjänster sidan