Sök jobbet som

Marknadsansvarig digitala kanaler - vikariat 9 månader

Marknadsansvarig digitala kanaler - vikariat 9 månader

Vill du vara med och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar? Vi söker en vikarie till vårt marknadsteam för vår digitala specialist som ska vara föräldraledig i nio månader med start i maj.  

 

Tjänsten

Du kommer ingå i ett litet men engagerat marknadsteam som ansvarar för Frilans Finans varumärke och marknadsaktiviteter.

Ditt ansvarsområde är att utveckla, implementera och utvärdera våra digitala aktiviteter och samarbeten. Vi är bara tre i teamet så vi gör det mesta tillsammans och du blir delaktig i det mesta vi gör. Vi har byråer och samarbetspartners som vi jobbar nära, men mycket av arbetet gör vi själva.

Dagligt ansvar i denna roll

– Planera och genomföra kampanjer i köpta digitala kanaler; till exempel video-, native-, och bannerannonsering i Sociala Media och på webben.

– Planera och genomföra samarbeten med digitala partners och influencers.

– Löpande följa upp, analysera och optimera digitala kampanjer genom att sätta relevanta mål och säkra korrekt mätning.

– Kontinuerligt utveckla våra digitala strategier och aktiviteter.

– Tillsammans med teamet utveckla den digitala kommunikationen med våra egenanställda, t ex genom nyhetsbrev och vår hemsida.

– Vid behov stödja Content Producer i enklare bildredigering, annons- och contentproduktion.

– Dagligt arbete i tekniska plattformar och verktyg som Business Manager, Google Analytics, WordPress, Crazy Egg, Adobe Creative Suite och Mailchimp.

 

Din erfarenhet och personlighet

Du har god erfarenhet av digital annonsering och har bra koll på SEO, SEM och det digitala medielandskapet. Du kanske har arbetat på en mediebyrå, digital byrå eller som digital marknadsförare hos företag och organisationer.

Du har en god känsla för kommunikation och tycker om att skriva texter och skapa digitalt innehåll, antingen själv eller genom samarbetspartners. Du är van vid att följa upp kampanjer i t ex Google Analytics och Business Manager och har lätt för att ta dig an och förstå digital teknik.

Som person är du en prestigelös och idérik doer med god känsla för kommunikation. Du tycker om att arbeta i team och hjälpa andra för att utveckla både dig själv och din omgivning.

 

Om Frilans Finans

Frilans Finans är Nordens största egenanställningsföretag som sedan starten 1999 har hjälpt mer än 70 000 egenanställda att fakturera utan att ha eget företag. Det är ett enkelt sätt att komma igång med eller driva egen verksamhet, eller bara fakturera sporadiskt när man fått ett gig/uppdrag som kräver att man kan fakturera.

Care Taking är ett centralt begrepp hos oss. Det står för empati, ansvarstagande och en vilja att hjälpa varandra och våra egenanställda. För att trivas på Frilans Finans behöver man vara prestigelös, lösningsorienterad och tycka om att samarbeta.

Tjänsten är digital men vi har kontor i centrala Stockholm, Uppsala, Oslo och Nice för att kunna stödja våra egenanställda som finns i hela Europa. 2020 fakturerade Frilans Finans egenanställda för mer än 1 miljard kronor. Trots det är vi fortfarande en liten och familjär organisation som präglas av snabba beslutsvägar och mycket samarbete mellan avdelningarna.

 

Start
2 maj eller enligt överrenskommelse

Omfattning
Heltid, vikariat 9 månader

Geografisk placering
Vid vårt kontor i centrala Stockholm eller Uppsala. Du väljer själv var du vill jobba, resor mellan kontoren är en naturlig del i rollen.

Välkommen med din ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till marknadsansvarig@frilansfinans.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor angående tjänsten?

Marcus Jonsson, Marknadschef, 070-513 66 48, marcus.jonsson@frilansfinans.se

Christian Rähn, HR, 070-795 55 51, christian.rahn@frilansfinans.se

Skicka in din ansökan

Här kan du skicka in din ansökan till jobbet som marknadsansvarig digitala kanaler.

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange en e-postadress

Du måste skriva ett meddelande

Du måste ladda upp en fil

Lägg till fil

Du måste godkänna

Tack för ditt mail! Vi återkommer inom kort.

Något gick fel. Var god försök igen senare.