Frilanspulsen – en inspirerande hälsoutmaning

 

Frilanspulsen – en inspirerande hälsoutmaning!

Många jobbar mycket hemifrån just nu. En del har fullt upp med uppdrag medan andra har alldeles för lite att göra. Oavsett situation är det alltid viktigt att röra på sig för att må bra.

Vi tycker att det just nu, mitt i en pandemi och i en årstid som inte alltid lockar till träning, är extra viktigt att göra något roligt tillsammans för att bidra till en bättre hälsa. Vi behöva alla lite extra pepp för att undvika bli stillasittande, till exempel inspireras att ta en lunchpromenad, en yoga i vardagsrummet eller varför inte ett styrkepass ute i naturen!

Tillsammans med vår samarbetspartner Challengize har vi därför skapat hälsoutmaningen Frilanspulsen. Det är en lagtävling som går ut på att under februari aktivera sig så mycket som möjligt och tillsammans ha kul och inspireras till ökad vardagsmotion.

Challengize kostar 250 SEK (inkl. moms) per deltagare, men de 100 första som registrerar sig för Frilanspulsen får delta gratis.

Alla deltagare delas in i lag, tillsammans kämpar man för att dra in så många poäng som möjligt till laget. Det vinnande lagets deltagare får var sitt presentkort om 1000 kr på Stadium. Men egentligen är alla vinnare som fått nya kontakter och blivit inspirerade att träna och röra sig lite mer än vanligt.

I Frilanspulsen räknas lagmedlemmarnas aktiviteter om till poäng. Du registrerar dina aktiviteter och kan följa hur det går för dig, dina kompisar och ditt lag. Det är lagets insats som är avgörande. Alla aktiviteter räknas, alla kan vara med. Oavsett om du brinner för cykling, yoga eller långa promenader med hunden så kommer du att bidra till laget.

I Challengize Frilanspulsen kan du peppa dina vänner, dela dina mest hälsosamma bilder eller bara gilla att en kompis rört på sig. Ju mer du gillar och kommenterar, desto roligare blir det!

 

Antar du utmaningen? Anmäl dig redan idag!
Registrera dig senast den 30 januari 2021

1. Gå till www.challengize.com/frilanspulsen
2. Klicka på ”Login” och skriv sedan in ”Frilanspulsen21” i fältet för användarnamn och ” Frilanspulsen21” i fältet för lösenord
3. Klicka på “registrera +” uppe vänstra hörnet.
4. Klicka på ”Användare”
5. Välj ett av lagen och registrera din egen profil genom att trycka på ”lägg till användare”
Om du inte vill vara med i något lag väljer du ”Inget lag, delta individuellt”.

 

Så fungerar Challengize Frilanspulsen

Att komma igång
31 januari skickar Challengize ett välkomstmail med mer information och ett personligt inlogg till alla deltagare.

Motion och pepp i fyra veckor
På plattformen och/eller i appen postar användarna sina motionspass. Gärna tillsammans med foton, kommentarer och pepp till sina lagkamrater. För utmaningen handlar om att under fyra veckor samla ihop så många poäng som möjligt till sitt lag.

Alla aktiviteter räknas – alla är viktiga
Powerwalks, yoga, löpning, skidor, badminton, eller karate? Challengize välkomnar alla typer av motion. Genom ett fiffigt system baserat på algoritmer har en powerwalkare samma förutsättningar som en elitlöpare att hjälpa sitt team i tävlingen. Poängen man får för aktiviteterna baseras sig på en för varje deltagare unik nyckel, och varje gång du genomfört och registrerat en aktivitet ger den poäng till dig och ditt lag.

Vilket lag vinner Challengize Frilanspulsen?
I slutet av varje vecka får laget en placering baserat på hur många poäng som lagets medlemmar samlat ihop under veckan. Laget med flest poäng får 1 Stage Point, näst bästa laget får 2 Stage Points osv.

Efter fyra veckor räknar vi ihop lagens Stage Points. Det lag som lyckats få minst antal Stage Points under fyra veckor vinner Challengize Frilanspulsen och första priset som är presentkort på 1000kr på Stadium till lagets medlemmar. Men egentligen vinner alla som blivit inspirerade, börjat röra sig mer och kanske även genom träningen och peppet fått nya kontakter.

Support
Om du har några frågor kontakta info@challengize.com.

Information

Var och när?

Anmälan senast 30 januari. Frilanspulsen pågår 1–28 februari.

Kostnad?

250 kr, gratis för de 100 första som registrerar sig.

Vad är Challengize?

En lättanvänd applikation som fungerar på alla datorer, mobiler och läsplattor. Challengize kan enkelt kopplas till andra träningsappar som Runkeeper och Endomondo.

I Challengize premieras daglig rörelse snarare än extrema beteenden. Och varje vecka får du personlig statusuppdatering och hälsotips från Challengize.
 
Anmäl dig till Frilanspulsen →