Webinar: Säljande beteende – Det vinnande beteendet!

Lär du dig grunderna i köp- respektive säljprocesser, tips på bra träningsmoment och exempel från vardagssituationer med Tomas Ohlin.

Vårt beteende är många gånger det som är avgörande när vi når framgång. Kroppsspråk, ord, tonläge är grunderna, viljan och engagemanget är drivkraften. Under föreläsningen får du lära dig grunderna i köp- respektive säljprocesser, tips på bra träningsmoment och exempel från vardagssituationer. För oavsett vilken bransch eller yrkesgrupp du tillhör når du framgångar med ett säljande beteende.

Den 13 oktober bjuder vi tillsammans med Säljarnas riksförbund in till ett inspirerande webinar med säljcoachen Tomas Ohlin.

Mer om Tomas: 

Tomas Ohlin och Ohlingruppen har i över 20 år utbildat och tränat tusentals säljare, säljchefer och organisationer runt om i Norden. Tomas är sedan många är säljcoach hos Säljarnas och deras medlemmar. Säljarnas är ett partipolitiskt oberoende riksförbund med fackliga rättigheter som inte är kopplat till något politiskt parti eller anslutet till någon centralorganisation. Säljarnas är en ideell organisation som styrs demokratiskt av medlemmarna.

 

Pris och bokning

Webinaret är kostnadsfritt och du bokar enkelt din plats på länken i faktarutan.

Information

Var och när?

Online, livestreamat 13/10

 

En reprisen skickas till samtliga anmälda deltagare.

Anmälan