Benny Törnqvist Affärs- och fotbollscoach

Kombinatör med många järn i elden - affärscoach, försäljning och fotbollstränare

 • Vem är du?

  Jag är en kille på 47 år som har jobbat med försäljning och marknad i över 20 år, i olika roller – säljare, projektledare, styrelsemedlem, mentor, affärscoach och drivit eget företag etc. Idrott har också varit en röd tråd i mitt liv, dels som utövare och de senaste åren som ledare.

 • Vilket var ditt första Frilans Finans jobb?

  Jag hjälpte en plåtslagarfirma med fem anställda att effektivisera sina tidrapporter och fakturahantering under några månader till kunden kunde ta över hanteringen helt på egen hand.

 • Vilket är det roligaste projekt du gjort?

  Det är att tillsammans med Sala FF´s fotbollsdamer och flicklag utveckla spelarna som både spelare och människor. Jag är sportsligt ansvarig för Damlaget och de äldsta flicklagen. Där får jag följa lagen och individernas utveckling över lång tid. Säsongen 2018 blir mitt andra år som huvudtränare, men jag har varit delaktig i och kring fotbollen i andra roller under många år.

 • Vilket jobb fakturerade du senast?

  Västerås Science Park där jag jobbar som inhyrd konsult för ett av Västerås Stads största satsningar och projekt någonsin. Det är ett projekt där människor som står långt ifrån arbetsmarknaden får möjlighet att starta ett arbetsintegrerat företag eller bli anställd i ett. Målet är att deltagarna ska kunna jobba 100 % av sin egen förmåga. Min roll är att som affärscoach titta på affärsplanen och hjälpa deltagarna vidare så att de kan starta företag.

 • Vad är det roligaste med ditt yrke?

  Friheten och att bli anlitad för att jag verkligen behövs. Att jag får skapa min och mina spelare, klienter och företags verklighet varje dag.

  Läs mer om Benny här.