Oskar Smedstad DJ

 • Vem är du?

  Jag är en 28-årig ekonom i grunden som de senaste åren låtit mitt musikintresse ta över, och numera försörjer jag mig som diskjockey både i Sverige och utomlands.

 • Hur började din yrkesbana?

  Mitt musikintresse har funnits med mig hela livet, ända sedan pappa spelade sina gamla rock-vinyler på landet. Under ungdomsåren ansvarade jag alltid för musiken och stämningen på festerna, och efter att jag fyllde 18 så började jag spela på nattklubbar och barer i Stockholmsområdet på hobbybasis. De senaste 3 åren har hobbyn växt till att bli ett fullskaligt yrke, och den känslan är fantastisk!

 • Varför använder du dig av Frilans Finans?

  Jag använder mig av Frilans Finans framförallt för enkelheten, att slippa så mycket administration som möjligt men också för att egenanställningen gör att jag kan hålla en bättre likviditet och slipper problemet med att jaga in fakturor etc.
  Frilans Finans underlättar mitt jobb oerhört!

 • Vilket var ditt första Frilans Finans jobb?

  Första gången jag använde mig av Frilans Finans var för ett företagsgig år 2013. Processen och enkelheten gjorde att jag fattade tycke för tjänsten på en gång.

 • Var ser du dig själv om 5 år?

  Om 5 år hoppas jag att jag fortsätter jobba med musik, och har utvecklat mitt sätt att jobba med event och min musikaliska bredd. Jag hoppas att Frilans Finans är med mig hela vägen på den resan!

 • Vad är det roligaste med ditt yrke?

  Den största belöningen med mitt yrke är givetvis att jag får jobba med något som jag verkligen brinner för, en dröm som gått i uppfyllelse! Sen är det givetvis en boost att jobba i positiva miljöer, där folk är glada och stämningen är positiv. Det händer ofta att jag får påminna mig själv om att jag faktiskt ”jobbar” när det är som roligast!

 • Hur hörde du talas om Frilans Finans?

  Jag hörde om tjänsten via en kollega i samma bransch, som berättade om enkelheten med Frilans Finans, och bestämde mig för att prova.

 • Vad gillar du med Frilans Finans?

  Utöver enkelheten och att det underlättar administrationen så oerhört, så måste jag passa på att slå ett slag för den fantastiska servicen hos killarna och tjejerna på klientstöd. Varje gång det har uppstått något problem, så har jag fått otroligt bra hjälp, uppföljning och ett trevligt bemötande. Jag måste säga att Frilans Finans är ett föredöme just på den punkten, bra jobbat!

 • Vad skulle kunna göra Frilans Finans ännu bättre?

  Något som kanske skulle vara efterfrågan är att få ytterligare hjälp med administrationen när det gäller utlägg, inköp, resor etc.
  Givetvis är det en komplicerad process att assistera varje enskild kund med de olika administrativa processerna men jag tror att många skulle uppskatta att kunna få hjälp med de delarna.

 • Hur kommer man i kontakt med dig?

  Ni hittar mig och min musik på soundcloud, där heter jag oskarsmedstad. Sedan finns jag på instagram @oskarsmedstad