Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Ladda ner Frilans Finans appen

Att ha faktureringen i fickan har aldrig varit snyggare. Med ny design i appen upplevs faktureringen som ännu enklare och ger en känsla av full kontroll och trygghet. Se till att du har senaste app-versionen nedladdad!

4 enkla steg

Genom några få steg kan du snabbt och enkelt skapa en faktura som privatperson. Ladda ner appen och skapa ett konto för att komma igång med faktureringen.

Alltid full koll

I appen har du alltid full koll på både fakturans status, lönestatus och avdragsstatus. Du kan också välja att få notifikationer direkt i mobilen när något nytt hänt med fakturan.

Vanliga frågor och svar Om appen

Var laddar jag ner appen?

Frilans Finans appen finns tillgänglig i App Store för iPhone och Google Play för Android. Du kan antingen söka på ”Frilans Finans” eller klicka på länkarna nedan för respektive enhet.
Google Play
App Store

Hur skapar jag konto i appen?

Du skapar konto direkt i appen genom att fylla i e-postadress och personnummer. Du signerar sen med bankID. Vill du skapa konto utan att använda bankID behöver du skapa konto på frilansfinans.se. Observera att du endast kan logga in med bankID i appen. Har du redan skapat ett konto på frilansfinans.se kan du logga in på samma konto i appen.

Kostar det att använda appen?

Det är kostnadsfritt att ladda ner appen och skapa konto. När du väljer att skapa en faktura betalar du högst 6% av fakturabeloppet, du kan fakturera när du vill och hur mycket du vill. Inga bindningstider.