Om Frilans Finans

Frilans Finans är en organisation vars uppdrag är att göra det möjligt för dig att tjäna pengar på ett roligt och inspirerande sätt. För att förverkliga detta mål ska Frilans Finans göra det praktiskt möjligt för dig att arbeta under stor frihet med bibehållna sociala förmåner motsvarande anställningsnivå.

Frilans Finans grundades 1999 och är idag Skandinaviens största egenanställningsföretag. Sedan starten har vi hjälpt fler än 30 000 egenanställda att fakturera utan att behöva ha ett eget företag. Det stora antalet egenanställda anslutna till bolaget garanterar en finansiell stabil verksamhet. Frilans Finans har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Frankrike.

 

Vill du veta mer om egenanställning, Frilans Finans och vår historia? Lyssna på Venture Cups podcast där Frilans Finans VD Stephen Schad blir intervjuad av Anders Nyberg.

Ledning

Stephen Schad

CEO

0722-40 36 05

stephen.schad@frilansfinans.se

Sanna Wieweg

CFO

0771-15 10 00

sanna.wieweg@frilansfinans.se

Marcus Jonsson

CMO

0705-13 66 48

marcus.jonsson@frilansfinans.se

Christoffer Thell

HR Manager

076-0012697

christoffer.thell@frilansfinans.se

Felix Morling

Jurist

0760-01 26 99

felix.morling@frilansfinans.se

Anders Stenberg

Country Manager Norge och Chef Administrationen

+47 815 00 010

anders.stenberg@frilansfinans.no

Joanna Boivin

Country Manager Frankrike

+33 642 833 726

joanna.boivin@frilansfrance.fr

Jobba hos oss

Webbutvecklare

Frilans Finans söker en duktig webbutvecklare PHP som brinner för problemlösning till Stockholm eller Uppsala.

Den vi söker
Vi tror att du är en person som programmerat ett par år och drivs av att lösa nya problem men även av att lära dig nya saker. Vilka språk eller tekniker du tidigare arbetat med tror vi är sekundärt. Vi arbetar med PHP, JavaScript, jQuery, MySQL, HTML och CSS. Vi gillar även att jobba med Node.js, MVC, Git, JIRA, REST så är du bekväm med dessa kommer du passa in bra med oss. Som webbutvecklare på Frilans Finans arbetar du med att både utveckla nya system och bygga vidare på gamla. Rollen innebär både frontend- och backendutveckling av vårt affärssystem/ekonomisystem såväl som arbete med våra siter. Som utvecklare i teamet är du även med och påverkar val av tekniker.

Vem är du
Idag består vårt utvecklingsteam av 5 personer, därför söker vi dig som trivs med att ta eget ansvar, vill växa med oss och tycker det är roligt att arbeta i en mindre grupp. Du är van att arbeta självständigt och avslutar det du åtar dig. Vi ser att du är självgående, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Du har en examen i Datavetenskap/Systemvetarutbildning eller motsvarande utbildning inom IT, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom flerårig erfarenhet från liknande, relevanta ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Start
Omgående: enligt överenskommelse.
Omfattning:Heltid. Arbetstider är normal kontorstid.
Geografisk placering – På Frilans Finans kontor i Stockholm eller Uppsala.

Om Frilans Finans
Frilans Finans är Skandinaviens ledande egenanställningsföretag som gör det möjligt att utföra arbete och fakturera utan att ha eget företag. Med ”egenanställd arbetstagare” menas arbetstagare som har rätt att förhandla om uppdrag med uppdragsgivare för egenanställningsföretagets (arbetsgivarens) räkning och som normalt anställs för uppdraget i de fall egenanställningsföretaget efter prövning väljer att åta sig uppdraget. Till marknaden är löftet att du som privatperson kan ”fakturera utan att ha ett eget företag”.

Frilans Finans egenanställda, av Frilans Finans kallade klienter, arbetar bland annat som journalister, webbdesigners, fotografer, hantverkare, föreläsare, grafiska formgivare, programmerare, musiker. Kort sagt alla tänkbara yrkeskategorier. Frilans Finans bedriver verksamhet i Sverige och övriga Norden. Sedan starten 1999 har vi hjälpt fler än 50 000 egenanställda att bedriva sin verksamhet och i dagsläget har vi ca 15 000 egenanställda anslutna till oss och omsätter ca 500 miljoner kronor (2015).Du blir en del av ett expansivt bolag med starkt varumärke i en spännande bransch. Vi är idag 28 medarbetare med god sammanhållning med högt i tak och där beslutsvägarna är korta.

Ansök

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange en e-postadress

Spontanansökan

Ansök

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett namn

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange en e-postadress

Officiella partners