Ola Hellborg Mötesbokare

Det roligaste jobbet jag haft arbetar jag med idag!

 • Vilket var ditt första Frilans Finans jobb?

  Mitt första uppdrag var för ett företag som bad mig hjälpa dem med mötesbokning. De erbjöd tjänster inom kvalitetsledning och jag marknadsförde dessa genom telemarketing. Jag hade precis kommit igång och stod på ostadiga ben men det flöt på och idag går mitt företagande runt bra.

 • Hur började du din yrkesbana?

  2008 förlorade jag mitt jobb som tryckare, jag fick då idén att göra det jag brann för snarare än vad som förväntades av mig. Jag tog anställning hos en telemarketingbyrå och sålde som bara den, efter två år bytte jag jobb och blev erbjuden en tjänst som mötesbokare. Det var det roligaste jag någonsin arbetat med, idag 7 år senare håller jag en sådan kompetens att jag kan driva min egen verksamhet.

 • Vilket är det roligaste projekt du gjort?

  Det roligaste jobbet jag haft arbetar jag med idag. Jag hjälper fyra killar på en reklambyrå att komma ut och presentera sig. De är så duktiga på att förvalta mina möten att de stänger en affär på nästan vart enda ett. Det ger mig en kick!

 • Var ser du dig själv om 5 år?

  Det första året är för alla företagare ostadigt. En kundstock ska i vissa fall byggas upp och rutiner ska komma på plats, om 5 år är jag troligen kvar med Frilans Finans fast med ett gediget kontaktnät av uppdragsgivare. Jag har då också säkrat min ekonomi och har en ännu stabilare arbetssituation.

 • Vad gillar du med Frilans Finans?

  Jag gillar er kundservice som alltid hjälpt mig utan besvär samt att jag kan räkna med er.