Sarah Jerngren Supercoach

"Jag gör det jag älskar och älskar det jag gör"

 • Vem är du?

  Jag är Sarah Jerngren, 37 år, bor i Eskilstuna fram till årsskiftet då jag flyttar till USA.

 • Vad jobbar du som som/vad gör du?

  Jag är livsstilscoach, journalist, stylist och yogainspiratör under varumärket Supercoachen. Jag inspirerar människor till att skapa ett liv som känns lika bra som det ser ut.

 • Hur kan en dag i ditt liv se ut?

  En dag i mitt liv kan börja med en yogaklass, sedan blir det ett stylinguppdrag med fotografering i ett inbjudande hem, jag sitter och skriver några sidor på en kommande roman och jag avslutar med ett kul inspirationsmingel.

 • Vad är det roligaste med ditt yrke?

  Det roligaste med mitt jobb är att det är fritt och väldigt varierat, Jag gör det jag älskar och älskar det jag gör. Och så klart alla smarta, härliga människor som jag får hänga med och lära mig från.

 • Hur kom det sig att du valde att bli coach, hur såg vägen dit ut?

  Jag hade jobbat 12 år på H&M med kommunikation men kom en dag till en punk när jag var klar. Jag sa upp mig, började plugga diverse kurser i coaching, reste till Brasilien för att skriva en bok, åkte till New York för att utbilda mig till yogainstruktör och började hitta människor som precis som jag vill dream big, live large and follow your bliss.

 • Var ser du dig själv om 5 år?

  Om 5 år har jag gett ut 3 böcker, bor i USA och föreläser världen över. Jag har en kärleksfull familj och ett hus vid havet. Jag driver mitt företag tillsammans med min man och vi inspirerar människor med kurser, yogaresor och en livsbejakande livsstil.

 • Varför använder du dig av Frilans Finans?

  För att kunna få frihet och flexibilitet i livet. För att kunna jobba i projektform med roliga, inspirerande uppdrag och för att kunna ha hela världen som arbetsplats. Frilans Finans ger mig möjligheten att göra det jag är bra på och det jag älskar samtidigt som någon tar hand om siffrorna och utbetalningarna. Det är skönt att veta att de pengar som kommer in på kontot är jag fri att spendera utan att behöva tänka på skatteavdrag eller momssatser. Det gör mitt liv och min business enkel och så mycket roligare. Tacksam i kubik!!

 • Hur hörde du talas om Frilans Finans?

  Via annonsering i tunnelbanan och på Facebook. Personligen är jag supernöjd med tjänsten och all den service jag har fått.