Dorunner - uppdrag inom ROT/RUT

Dorunner hjälper hantverkare som
vill fylla luckor i kalendern

Hitta fler uppdrag inom ROT/RUT, byggarbeten och hushållsnära tjänster hos Dorunner!

 

Som egenanställd genom Frilans Finans kan du söka uppdragen på dorunner.se även utan eget företag. Som extra förmån för dig som är egenanställd genom oss får du 500 kr av Dorunner att offerera för och såklart kostnadsfri registrering. Du betalar endast när du vill offerera för uppdrag.

Vi har frågat vår egenanställda Aksels Grinvalds som använder Frilans Finans för att fakturera och Dorunner för att hitta fler uppdrag. Såhär sa han:

”Jag har mer flexibilitet än jag någonsin haft med andra tjänster. Med andra tjänster måste man betala varje månad utan att veta vad man kan få. Dorunner har gett mig möjligheten att ta dom små jobben som stora företag inte vill ta.” – Aksels Grinvalds

 

Så här kommer du igång

• För att kunna registrera dig på dorunner.se och ta del av erbjudandet måste du ha ett konto på frilansfinans.se. Registrera dig hos oss här.

•  Ansök sedan om ett konto på dorunner.se.

• När din ansökan gått igenom av dorunner är du nu medlem och kan börja söka samt offerera på uppdrag.

 

Hur du söker uppdrag på dorunner.se

• Hitta ett uppdrag som passar dig

• Offerera på uppdraget, rent praktiskt betyder det att du köper kundens kontaktuppgifter så att du kan skicka en offert. (Kostnaden för detta varierar beroende på uppdragets potentiella storlek)

• När du utfört uppdraget fakturerar du genom Frilans Finans som sköter allt kring din lön och redovisning. Läs mer om hur Frilans Finans fungerar här.

 

Tips! 

Du kommer att få en faktura från Dorunner för kostnaden av att offerera. Den fakturan måste du betala själv, den kostnaden kan du sedan yrka avdrag för i fakturaverktyget. (vilket innebär att du får tillbaka ca 50% av beloppet).

Har du frågor om Dorunner och deras tjänst? Klicka här för att komma till deras kontaktsida, eller ring på 08 – 580 800 05

Lycka till i ditt uppdragssökande!