Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Jenny Holmberg Massageterapeut

Det bästa med mitt jobb är att möta människor i lugn och fin miljö och kunna hjälpa dem.

 • Beskriv dig själv med två-tre korta meningar , vem är du?

  In three sentences: I am a free spirited traveller… A free minded dreamer… A free lancing doer!

  Haha, ja mer konkret: Jag är en massageterapeut från Norrland som just nu är mest insnöad på Spanien, eftersom jag håller på att lära mig språket. (Jag läser spanska på Komvux.) Mycket av min fritid läggs på spanska Netflix-serier, spansk musik och drömmar om solkyssta spa-hotell vid Medelhavet.

 • Vad var det som gjorde att du tog klivet och blev egenanställd? 

  Jag hade redan sagt upp mig från jobbet som Massageansvarig på ett hälsocenter/gym i Piteå, som jag haft de senaste 12 åren. Jag sa upp mig för att jag sista tiden började känna mig kvävd, toppstyrd och bakbunden. Jag är ju en driftig person som mår bäst – och får bäst resultat – när jag får mycket frihet, tillit, självständighet och eget ansvar.

  Jag researchade nätet och hittade ”egenanställning”. Det lät ju helt perfekt, för jag var inte så tänd på idén att lägga min dyrbara tid och energi på bokföring och dylikt som egenföretagare gör. Samtidigt som jag verkligen vill styra över min egen tid. Väldigt smart att få hjälp med det ”tråkiga” och fortsätta med det roliga, det man verkligen KAN.

  Det visade sig att jag hade en i bekantskapskretsen som gjort några frilansuppdrag som egenanställd, som jag kunde rådfråga. Hen sa samma sak som jag kan intyga nu: ”Egenanställning funkar klockrent, det går snabbt att få sin lön och framför allt är det enkelt!”

 • Varför jobbar du med det du gör idag, vad är det bästa med ditt jobb?

  Att möta människor i lugn och fin miljö och kunna hjälpa dem. Med bra utbildningar i bagaget; Dipl. och Cert. Massageterapeut, Hot Stone massörutbildning och Koppningsmassör-utbildning samt den långa yrkeserfarenheten gör att ”Jennys massage” i Piteå kan hjälpa många med deras problem som ofta kommer av stillasittande kontorsarbete eller dålig kroppshållning/enformiga arbetsuppgifter och allmänt stressiga livspussel som ger muskulära symtom.

 • Ditt bästa råd till andra som står i startgropen och funderar på att bli egenanställd men kanske inte riktigt vågat ta klivet?

  Testa, det är inget att fundera på! Det är gratis att få egen inloggning, man binder inte upp sig någon viss tid så det handlar inte om att ”våga”, man behöver inte ens vara modig för man förhandssatsar inget eget kapital. Jag kan intyga att detta funkar klockrent, det är liksom bara att tuta och köra!

 • Vad har varit avgörande för dig för att kunna utföra ditt jobb i form av hjälp från Frilans Finans?

  Viktigt för mig är att fakturaverktyget på ”Mina Sidor” är smidigt och enkelt, att fakturorna blir tydliga och att de på ”Mina Sidor” ligger i rätt ordning, så man ser när man skickat dem, när de godkänts, betalats osv. Jättebra är det hos FF! Och att det finns en chatt-funktion med supporten, jättesmart! Och att det inte kostar extra om man behöver skicka fakturor med vanlig post istället för e-post.

  Jag har testat andra egenanställningsföretag innan jag hittade Frilans Finans. Så jag har testat och jämfört lite. Men de andra är inte lika smidiga som Frilans Finans. Det var väldigt omständligt att hålla reda på alla fakturor på ett av de andra egenanställningsföretagens hemsidor till exempel och ett annat egenanställningsföretag tar tyvärr en avgift för pappersfakurautskick, det var en anledning till att jag bytte till Frilans finans eftersom pappersfakturor inte har extra kostnad på FF och jag behöver skicka ett antal sådana.
  FF:s kundtjänst och support är enklare än de andra företagens support att nå, med smart chatt-funktion och de är trevliga och hjälpsamma.