Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Jorge Lattof Modell

"Enkelheten i Frilans Finans gränssnitt gör att man snabbt och enkelt kommer till skott."

 • Vem är du? Beskriv dig själv med två-tre korta meningar.

  Jag heter Jorge Lattof, är 46 år och bosatt i centrala Göteborg. Jag jobbar heltid som skolvärd på ett gymnasium och som modell vid sidan om. Mina största intressen är att träna, springa hinderbanor, rita och titta på film.

 • Vad var det som gjorde att du tog klivet och blev egenanställd?

  Jag drev under många år eget företag, men valde senare att byta till Frilans Finans då bokföring och annan administration tog upp allt för mycket av min tid. Numera kan jag fokusera mer på mitt jobb som modell.

 • Berätta om ett roligt uppdrag du gjort genom Frilans Finans.

  Det roligaste uppdraget måste ha varit när jag en kall vinterdag hade äran att bli fotograferad av Magnus Pajnert. Tillsammans med teamet bakom fotograferingen fixade vi ett foto för Husqvarna halvvägs till Borås i bitande vinterkyla. Men som tur var hade teamet bakom fotograferingen fixat med värmekanoner, så med alla inblandades positiva attityd tog vi oss igenom fotograferingen och fixade en bild som kunden blev nöjd med.

 • Vilket jobb fakturerade du senast?

  Det senaste jobbet jag fakturerade för var ett uppdrag för Volvos internutbildningar där jag skulle gestalta en dumperchaufför.

 • Vad har varit avgörande för dig för att kunna utföra ditt jobb i form av hjälp från Frilans Finans?

  Enkelheten. Enkelheten i Frilans Finans gränssnitt gör att man snabbt och enkelt kommer till skott. Verktyget räknar ut allt som behövs och det enda jag behöver göra är att fylla i uppgifterna om min kund samt jobbet jag utfört. Sen är det bara att skicka fakturan!

 • Vad är det bästa med ditt jobb?

  Att få träffa många nya människor och att få möjlighet att resa i de olika uppdragen är det bästa med mitt jobb, vilket alltid är lika spännande!

 • Ditt bästa råd till andra som står i startgropen och funderar på att bli egenanställd men kanske inte riktigt vågat ta klivet?

  Mitt bästa råd till dig som står i startgropen är att testa dig fram. Gör ett jobb och prova att skicka fakturan via Frilans Finans. Du kommer bli positivt överraskad över hur enkelt det faktiskt är!

   

  Foto av: Luza Studios