Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Mohammed Hamouda El Mhgari Kontorsansvarig

Tack vare de tuffa och lärorika delarna av min karriär har jag lärt mig att vill man uppnå något måste man jobba hårt för det!

 • Vem är du?

  Jag heter Mohammed ”Hamouda”, är 37 år och bor med min femåriga dotter Sally på Södermalm i Stockholm. Jag kom till Sverige för 14 år sedan för att jobba som mosaikdesigner. Har sedan dess pluggat en del, och jobbat med olika saker. Dem senaste 8 åren har jag jobbat inom den ideella sektorn och trivs väldigt bra. Jag är en väldigt glad person som är människo-beroende, trivs att vara med i olika sammanhang och värdesätter samtidigt jag min egentid.

 • Vilket var ditt första Frilans Finans-jobb?

  Första Frilans Finans-jobbet var ett 6 månaders uppdrag för Cancerfonden som deras kontorsansvarig.

 • Hur började du din yrkesbana?

  Kom till Sverige som 23-åring för att göra marockanskt mosaik till ett hus i Stockholm. När uppdraget var slut bestämde jag mig för att stanna i Sverige. Mitt första jobb var att steka hamburgare på McDonald’s, det var en väldigt lärorik och tuff period av min karriär, men tack vare det har jag lärt mig att vill man uppnå någonting måste man jobba hårt för det.

 • Vilket är det roligaste projekt du gjort?

  Roligaste projektet var när jag samlade kläder till förmån av gatubarn i Marocko. Det var fantastiskt kul och samtidigt rörande att se hur folk i Sverige engagerar sig för att hjälpa små barn som sniffar lim på gatan. Projektet kallade jag ”Från lim till penna”.

 • Var ser du dig själv om 5 år?

  Troligtvis kvar inom den ideella sektorn, där jag trivs som bäst, och kan göra en insats för samhälle samtidigt som jag kan betala mina räkningar. WIN WIN!

 • Vad är det roligaste med ditt yrke?

  Det roligaste med mitt yrke är att jag kan se resultat väldigt fort, oftast ekonomiska men även i form av effektivisering av rutiner och processer. Det uppskattar mina uppdragsgivare, för att det hjälper dem att fokusera på ändamålet.