Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Stina Ekelund Fotograf

 • Vem är du?

  Jag heter Stina Ekelund och bor i Stockholm. Jag jobbar som frilansfotograf. Förutom foto så är stora intressen att resa och träna crossfit.

 • Vad var det som gjorde att du tog klivet och blev egenanställd?

  Jag kom hem till Sverige efter många år i Italien där jag jobbade som frilansfotograf. Väl tillbaka i Sverige kändes det väldigt naturligt att använda mig av just Frilans Finans. Jag jobbar med det jag brinner för och Frilans Finans hjälper mig med de delar jag har mindre tid för, det administrativa.

 • Fakturerar du på heltid eller kombinerar du att vara egenanställd med en anställning eller annan sysselsättning?

  Jag jobbar även på Scandinavianphoto och hjälper bland annat andra att bli bättre i sitt fotograferande och filmade.

 • Varför jobbar du med det du gör idag, vad är det bästa med ditt jobb?

  Jag började som assistent och intresset växte sedan tog jag beslutet att gå på fotoskola i Rom. Jag tycker mitt yrke är väldigt roligt. Både det tekniska och det kreativa. Mötet med kunder och att få ”leka” på jobbet och skapa en bild. Att få utmana mig själv.

 • Ditt bästa råd till andra som står i startgropen och funderar på att bli egenanställd men kanske inte riktigt vågat ta klivet?

  Bästa rådet… att ta det steg för steg. Förbered med det du behöver med kunskap och läs på. Om man använder sig av Frilans Finans behöver man inte tänka så mycket heller. Man kan börja deltid och gå ner i timmar på sitt jobb så man ser att det flyter på.