Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

Together

Ett lojalitetsprogram

Vi är 147 000 egenanställda arbetstagare som fakturerar för 1.5 miljarder årligen vilket resulterat i att organisationen vuxit så pass mycket att det finns utrymme att ge tillbaka till er som är med på resan. Vi gör det genom ett lojalitetsprogram vi valt att kalla Together.

Så fungerar Lojalitetsprogrammet

1

Varje faktura räknas

Du får poäng för varje krona du fakturerar, poängen räknas på fakturabeloppet exklusive moms.

Om du registrerar ditt uppdrag hos oss innan du börjar arbeta får du 1 poäng/krona.

Om du skapar en faktura utan att registrera uppdraget innan får du 0,2 poäng/krona.

2

Sänkt kostnad

Frilans Finans har alltid haft en administrationskostnad på 6% av fakturabeloppet som i takt med att du samlar poäng kan sänkas till låga 4%.

Hur stor sänkningen blir beror på hur mycket poäng som samlats, du hittar alla nivåer i inloggat läge.

3

Automatisk rabatt

När du samlat poäng och fått sänkt administrationskostnad dras det automatiskt när du skapar nästa faktura.

Du kan alltid se hur stor del administrationskostnaden är genom den fullständiga uträkningen när du skapar ett fakturaunderlag eller registrerar ett uppdrag.

Vi delar tillsammans På Frilans Finans

Genom att alla egenanställda delar på redovisningsekonomer, revisorer, skattejurister, arbetsrättsjurister och administration har alla tillgång till det stora företagets resurser men till en bråkdel av den faktiska kostnaden. Att dela är effektivt såväl ekonomiskt och socialt som ekologiskt. Att samverka på detta sätt, som egenanställda arbetstagare gör hos Frilans Finans, definieras som delningsekonomi. Man kan säga att vi delar på ett företag tillsammans istället för att alla har varsitt.

Namnet Together kommer från att vi alla tillsammans delar på Frilans Finans. Namnen på de olika nivåerna symboliserar att vi tillsammans skapar en grund för att förverkliga enskilda människors högt flygande drömmar.

Samla poäng

På varje faktura

När du fakturerar genom Frilans Finans samlar du automatiskt poäng i vårt lojalitetsprogram Together. I takt med att du samlar poäng sänks Frilans Finans avgift. Ytterligare en anledning att organisera din egenanställning genom oss.

Detta ingår alltid Hos oss

Snabb löneutbetalning
Snabb löneutbetalning
Förhandlingsjouren
Förhandlingsjouren
Rådgivning
Rådgivning
Utlandsfakturering
Utlandsfakturering
Enkelt fakturaverktyg
Enkelt fakturaverktyg
Avdragshantering
Avdragshantering

Övrigt Om together

Frilans Finans lojalitetsprogram

Dina poäng sparas i 24 månader, d.v.s. har du skickat fakturor inom de senaste 2 åren har även de fakturorna genererat poäng.

Du hittar alla nivåer och dina samlade poäng när du är inloggad under ”Together – samlade poäng”.

Poängen beräknas på ditt fakturabelopp exklusive moms. Om du fakturerar i någon annan valuta kommer poängen räknas på motsvarande SEK-belopp.