Uppdrag och förmåner

Är du på jakt efter nya uppdrag eller vill du ta del av schyssta förmåner? Vårt mål är att ge dig som egenanställd de bästa förutsättningarna i ditt arbete. En av de stora utmaningarna med att frilansa är att hitta uppdrag, därför jobbar vi kontinuerligt med att hitta olika samarbetspartners för att hjälpa dig på traven i ditt jobbsökande. Lycka till!

Hitta nya uppdrag

Uppdrag inom ROT/RUT, hushållsnära tjänster och byggarbeten

Uppdrag inom ROT/RUT, hushållsnära tjänster och byggarbeten

Genom Frilans Finans kan du söka uppdrag på dorunner.se även utan eget företag. Det är kostnadsfritt för dig att ha konto och du betalar endast när du vill offerera och köpa kontaktuppgifter för ett uppdrag.

Läs mer och hitta ditt nästa uppdrag
Uppdrag inom film, TV och teater

Uppdrag inom film, TV och teater

Varje dag söker film- och produktionsbolag, castingbolag, reklambyråer, event-bolag och Tv-kanaler efter såväl statister som produktionspersonal. Med Frilans Finans kan du fakturera för dina uppdrag, även utan eget företag.

Läs mer och hitta uppdrag hos Statist.se
Hitta ditt nästa projekt hos Okelii

Hitta ditt nästa projekt hos Okelii

Okelii Frilans är en kostnadsfri förmedling av projektbaserade uppdrag på internationell basis. Projekten som förmedlas är vanligtvis inom IT, programmering eller översättning.

Hitta uppdrag hos Okelii
Frilans-jobb inom musik och event

Frilans-jobb inom musik och event

Hos Nöjestorget kan du hitta och annonsera om jobb inom musik och event. Med Frilans Finans behöver du inget eget företag för att fakturera för dina uppdrag.

Hitta uppdrag hos Nöjestorget

Samarbetspartners