Frilans Finans-logotyp
Frilans Finans Tillgänglig i Google Play
HÄMTA

5 appar som underlättar frilanslivet 2022

Det är ingen hemlighet att digitala verktyg kan underlätta mycket i vår vardag. Kartor, musik, bankärenden – apparna har revolutionerat många av våra dagliga bestyr och intressen. Men vilka appar är särskilt användbara för dig som frilansare? Ta del av fem appfavoriter som gör frilanslivet både enklare och roligare.

 

1.    Canva

Designappen Canva hjälper dig att designa grafik på ett enkelt och roligt sätt. Oavsett om det handlar om ett inlägg i sociala medier, en ny logga eller en inbjudan till ett kundmöte kan Canva användas för att kombinera text och bilder till snyggt innehåll.

 

2.    Frilans Finans-appen

Som egenanställd hos Frilans Finans slipper du tänka på pappersarbete – det är sedan gammalt. Med den nya Frilans Finans-appen blir det kanske än enklare att frilansa under trygga förhållanden. Appen kan till exempel användas för att fakturera och hålla koll på dina uppdrag.

 

3.    Zettle

Med Zettle kan din mobil eller surfplatta förvandlas till ett kassasystem med några enkla knapptryck. Frisörsalong, café eller klädbutik spelar ingen roll – Zettle är perfekt för dig som driver eget och vill kunna ta betalt regelbundet.

 

4.    Slack

Slack är appen som blivit känd för att underlätta samarbete på arbetsplatser runtom i världen. Med Slack blir det enkelt att kommunicera, dela filer och organisera arbete med samarbetspartners eller kunder.

 

5.    To Do

Många bollar i luften? Inte en helt ovanlig beskrivning av frilansarens vardag. Appen

To Do hjälper dig att planera och strukturera dina olika aktiviteter. Med funktioner som uppgiftslistor, dagsplanerare och påminnelser blir det enklare att få översikt och hålla koll på både arbete och fritid.